Hello is07H19 in Kinshasa04/03/2021
U bent de3.844.761ste bezoeker sinds 31 maart 2001
Zoeken
Typ één of meer woorden, wachten of klik op OK
Funeral Services
Hair - Beauty - Relax
Import-Export - Distributie
VERTALING: FR  - EN  - JA  - RU  - ES  - IT  - PT  - DE  - NL  - EL  - KO  - IW  - AR  - SW  - ZH-CN 
RECLAME
Internationale vluchten tussen Kinshasa en:

Binnenlandse vluchten tussen Kinshasa en:

2012   Industrieel (1)
   
   
ZIE OOK: 2010 - Consultants - Architecten
New Baron & Leveque Afrika (NBLIA)
Kibati Avenue 20 - Industrial District - Lubumbashi
TEL: +243.84.18.90.603 - baronleveque@gmail.com
Managing Director: Lionel Sohier
www.forrestgroup.com/fr/nbla.html
Lid van

Erfgenaam van een lange industriële traditie, NBLIA is gespecialiseerd op het gebied van productie en turnkey-installaties voor de installatie, het onderhoud en het herstel van fabrieken en industriële installaties. In deze gebieden, het bedrijf levert diensten technische bijstand en opleiding. NBLIA is ook gespecialiseerd in de afgelopen jaren in de revalidatie van gebouwen en de bouw
NBLIA biedt ook een breed scala van industriële producten, fijnmechanische onderdelen ketel producten te bereiken. Het bedrijf heeft een werkplaats van 6.000 m², Lubumbashi, binnen die plaatsvinden vóór de mogelijke verricht haar producten outdoor installatie, door zijn eigen teams.
Sinds haar oprichting, NBLIA voert diverse werken van de fabricage en assemblage van metalen constructies. Het bedrijf heeft een groot aantal loodsen en fabrieken sleutel in de hand, maar ook van de structuren op het gehele grondgebied van de Democratische Republiek Congo. De dynamiek en flexibiliteit, NBLIA heeft de capaciteit om direct te reageren op de eisen van de klant, ondanks een externe omgeving levert.

ENKELE REFERENTIES IN DRC :
Kipushi naaf. Behandeling van erosies Bibwa. Bouw van Lusonga markten in Lubumbashi en Kinshasa Masina. Montage van de slakken zuiveringsinstallatie in Lubumbashi (STL). Constructie van Hoogspanningslijnen. Montage van de wasserette Luiswishi. Renovatie van de Kenya stadion in Lubumbashi.